26 Şubat 2013 Salı

İkiz Kuleler ve Pentagon Saldırısı



11 Eylül saldırıları dedikmi hemen aklımıza İkiz Kuleler aklımıza geliyor, şayetki Pentagon saldırısı daha bugüne açıklığa ulaşamadı ama bugün bu teoriyi açıklığa ulaştıracağım.Şimdi Bu uçak buraya nasıl çarptı.İlk görgü tanıklarına göre ;

''Bunu izledim...kısa mesafe uçağına benziyordu, çift motorlu güney yönünden, gerçektende çok alçak seyrediyorlar
-Don Wright

Şöyle bir durum varki bunları söyliyen arkadaş satılık olabilir yada uyduruyor olabilir demi.

Bir Görgü tanığı daha konuşma yapmış onada bakalım.

''Pfff'' diye bir hızla gitti.Aramızda bir futbol sahasından çok da fazla mesafe bulunmayan bşr uçak için bekleyebileceğim birşey değil.''

Burda o kadar hızlı gidiyorki onu hiç bir şey göremiyoruz bildiğimiz üzere F-4 F-16 uçakları bu kadar hızlı gidebilir yada İnsansız uçaklar yani Heronlar .Bildiğizimiz gibi ozamanlar teknoloji fazla gelişmemişti ama bizim bilmediğimiz şeyler var.Herneyse o konuya girmeyelim.

Washington, DC'da Pentagon binasında çarpan uçak sonucunda oluşan hasarın etkilediği alanın, bir uçağın çarpması sonucu oluşamayacak kadar küçük olduğu öne sürülmüştür. Ayrıca Pentagon'a çarpan uçağın çarpma anını gösteren görüntülerinin bulunmaması binaya bir füze atıldığı konusunda teorilere neden olmuştur.


Bir görgü tanığına göre ;

''Bir uçak olabileceiğini kimsenin aklını almıyor, çünkü binadaki delik küçük görünüyordu. Kuyruk yok. Kanat yok. Hiçbirşey yok.''

''Çok yüzek ve hızlı gibi bir ses duydum....
Füze olduğunaa kanat getirdim.Çok hızlıydı....

''Vıjjjj, diye bir ses sonra ateş ve duman...''

Yani arkadaşlar burda benim kaanatıma göre bu bir uçak değil füze çarpışmanın olduğu zaman.

Çarpışmanın olduğu Pentagon binasının hemen önündeki benzincinin olayı çok net bir şekilde görüntüleyebilen güvenlik kameralarına sahip olduğu fakat olaydan 10 dakika sonra benzincinin güvenlik kayıtlarının siyah takım elbiseli, ABD istihbaratından olduğu öne sürülen kişilerce alındığı söylenmiş ve ABD hükümeti bunu kabul etmiştir. ABD hükümeti kasetten sadece patlamanın olduğu ana ait bir kareyi göstermiştir.

Neden o kanıtlar silinmişti.

Pentagon binasına ABD hükümeti tarafından çarptığı söylenen uçağın modeli ile olay yerinde bulunan uçak parçalarının modelinin birbirini tutmadığı ortaya çıkmış, parçaların sanki bir kamyonla rastgele boşaltılmış gibi durduğu gözlemlenmiştir.

Hepimizin bildiği üzere orda bir uçak değil bir füze atıldı.


Ama bunu kanıtlıyacak ne bir belge ne bir kaset ama hepimiz biliyoruz ki bunun içindede ''İllumınati'' var, 9/11 komplosunda olduğu gibi bundada çuvalladılar, uçak bir uçak nasıl okadar küçük bir delik açabilir değilmi? Ve görgü tanıklarına göre uçağı gören kimse olmamaış ama İkiz Kuleler çarptığında hepimiz videolarda yada canlı olarak gördük.Ama bunda öyle bir bulgu yada kanıt yok bu yüzden bu komplo yada teorisi bir çocuğun aklına gelecek kadar saçma bir plandı.

Boeing 757 bir uçak olduğunu görenlerde var.

Pentagon iç içe geçmiş beş halkadan oluşur.

Bunlar da beş kamaya ayrılır.

Çarpma, 1999'dan beri tadilat altında bulunan 1 no'lu kamada meydana geldi.Büyük bir şokki tadilatın tamamlanmasına bir kaç gün vardı.

Dediğimiz gibi iç içe geçmiş beş halkadan oluşur demiştik.Her bi halkaya

A---> En baştaki halkadır ona hiç zarar gelmedi.
B---->Buna az bir zarar geldi
C---->Çarpışmanın en son noktasıydı
D---->Uçak yada füzenin giriş noktalarından biriydi
E---->Çarpışmanın başlama noktası

Desek yani

Bir Boeing 757, çelikle güçlendirilmiş duvarlarda muntazaman delikler oluşturabilirmi ki hayır...

Dediğimiz gibi E halkası 20 dakikadan sonra yıkıldı ilginç değilmi ?

60 tonluk uçak ve 5.300 galon yakıta ne oldu ?

Bu fotoğrafda gördüğünüz gibi uçağ'ı yakalamış ama görüntü neden net değil büyük bir resmi kuruluş'un güvenlik kamerası görüntüsü net değil.

Uçağın gövdesi tepesinden, yerden aşağı 20 fit yükseklikte

Boeing resmi olarak saatte 530 mil yerden 2 fit yüseklikte gidiyordu

Route 27 geride bırakmazmıydı ?

Herhangi bir türbulans yada jet rüzgarı raporu olmaksızın, 77 sefer sayılı uçak Pentagon saldırsının 45 dakika önce radardan kayboldu.O zaman Pentagon'a giden şey neydi ? Bunu bize bir Askeri uçak olduğunu düşündür ama dediğim gibi Heron yada İnsansız uçaklarda olabilirdi ? FBI, 77 sefer sayılı uçağı Pentagon'a Hani Hanjour'un vurduğu söylüyor ama o daha uçak kullanmayı bilmezken neden böyle bir şey yapsınki ?

The Sheraton National Oteli bir çatı kamerasına sahip, otel çalışanları bu görüntüleri bir kaç kez içinde izlemişler ama ne görmüşler onları daha kimseye açıklayamadılar. Ve bu görüntüler asla yayınlanmadı kimse bilmiyor.Güvenlik kameraları nı izleyemeden hemen toplandı diyor bazı benzinci istasyonları

Şöyle düşündürücü bir soru; FBI bu uçağın yada füzenin çarpacağını biliyordu bilmezse dakkasına orda olamaz ve güvenlik kameralarını topluyamazdı ama bu işin içinde ''FBI'' da vardı.Uçağın Pentagon'a gidiş rotasında Virginia Nakliye Departma'nın uçağın görüntülenmiş bir video yada füzenin var ama bunu hemen FBI toplamış.Bu kayıtlarda asla yayınlanmadı.

4 tane güvenlik kamerasının çektiği halde neden halen uçakmı yada füzenin çarptığı belirlenmiyor.

Çünkü, bu işin içinde İllumınati Var.

Peki tüm bunlar olurken neden Pentagon'da hiç bir güvenlik kamerası yoktu dediğim gibi 5 katmanda oluşuyordu, 5 katmandada güvenlik kamerası olması lazım değilmi ama o gün hiç bir güvenlik kamerası çalışmıyordu.

Ama büyük bir şokki Pentagon halen bugün ayakta...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder