26 Şubat 2013 Salı

İnsanlığın Sonu RFID CHIP


İnsanlığın sonu RFID CHIP hepimizin bildiği üzere gelecek nesillere belki bundan 50 yıl sonra her İnsanoğluna birer çip takılacaktır.Bildiğimiz üzere Aron Russo itiraflarında buna değinişti zaten. Hani Amerikalı, Rockefeller ailesine yakınlığıyla bilinen, ünlü yahudi yönetmen olan Russo. Hani tüm bunları itiraf ettikten 6 yıl sonra güya kanserden ölen Russo. Öyle şeyler söylemişti ki akla zarar, değil tabi, bldiğimiz şeyleri ispatlamıştı, sağolsun. İnsanlara çip takacaklarını ve kontrol altında tutacaklarını söylemişti. Bu konuya değinmedim daha ama kısaca burada bir değineyim.

Başta düşünüldüğünde suç ve suç oranları bakımından mükemmel bir uygulama gibi gelebilir. Suça meyli olmayan bizim gibi insanların gocunacak bir şeyleri olmadığından çipe de ters bakmak anlamsız geliyor denilebilir.

Lakin işin iç yüzü farklı.

Şu an kimliklere çip takılması demek, her zaman yanımızda taşımak zorunda olduğumuz kimliklerle, ne yaptığımız ne yediğimiz,içtiğimiz, nereye gittiğimiz, nelerden hoşlandığımız,en çok neye harcadığımız tek bilgi bankasında toplanacak.

Yani bizi gibi suça meyli olmayan insanlar da o kategoriye dahil edilerek,bütün özel hayatlarını kontrol altına alabilecekler. Modern kölelik dedikleri tamamen bu.

Bu işin birinci kısmı.

Tabi bir de ikinci kısmı var. Amerikalı, Rockefeller ailesine yakınlığıyla bilinen yahudi yönetmen Aron Russo'nunda dediği gibi asıl amaç insanların vücutlarına çip takmak.

Böylelikle her insan bir navigasyon cihazına dönüşecek. Ayaklı hafiye olacaksın. Kendini fişleteceksin çipinle. Çipe dizip çipecekler hepimizi.

Vücudumuzda ki çip yardımıyla kan akışımızdan, hormon salgılarımıza, göz bebeklerimizin büyüklüğünden, topuk dikenimize kadar her şeyi kontrol altına alabileceker. Kendi irademizle aldığımızı sandığımız kararlar aslında vücudumuzda ki çipin beynimize gönderdiği sinyaller olacak. Bizlere ikna yoluyla yaptırılamayanlar, bu küçük alet yardımıyla yaptırılabilecek. Hepimiz uzaktan kumandalı bir robota dönüşeceğiz.

Sistem de bizi ''Azınlık Raporu'' filminde olduğu gibi belki de yapmadığımız bir eylemimiz dolayısıyla potansiyel suçlu ilan edebilecek.

Tabi böyle bir teknolojiyi çok insan vücudunda istemez. Öncelikle insanın insanlığı elinden alıyor.

O halde insanlara nasıl takılacak bu cihaz:
Kendi istekleriyle.

Şu an da tüm dünyada ki insanları korku politikasıyla yönettikleri gibi bunlarıda korku salarak takacaklar insanlara. Biz sizi ancak bunlarla koruyabilir, başınıza bir şey geldiğini anlayabilir ve müdahale edebiliriz denilecek. Bu korkuyla yaşayan çok insan da ''güvenlikleri'' gerekçesiyle bu cihazın takılmasını kabul edecek.Hepimizin beyinlerini silip yeni bir dünya yaratacaklar, bizim olmadığımız kişiler yapacaklar, her insan korku dolu için yaşıyacaklar.

Bu ''RFID CHIP'' bilekle elimiz aramızda bir damarın üstüne yerleştirelecek ve ''Dijital Şeytan'' yönetmiyle bizi yönetecekler.Hindistandaki Masonlar 'CHIP topluluklarımız için mevcut en kapsamlı çocuk tanımlama programıdır. CHIP kaygılı anne babaların yetkililerin çocukları tespit ve kayıp kurtarmak, kayıp veya istismar yardım bilgileri hızlı ve basit bir paket sağlayarak çocuklarının güvenliği teşvik etmek için yardımcı olur diyimiyle kandırarak bu CHIP leri takacaktırlar.Bu CHIP insanlardan tutunda tüm canlı tüm varlıklara takılıp ''Yeni Dünya Düzeni'' gerçekleştirelecektir.

Şuan bu CHIP ABD Gıda ve İlaç İdaresi cihazları yapan bir Florida şirkete göre, tıbbi amaçlar için izleme cihazları ile insanlarda enjekte uygulaması onayladı denilebiliyor ve sadece Sağlık Bakanlığı onayı gerekiyor oda çok zor birşey değil.

Buna göre önlemlerimizi almalıyız ve hayatı akışına bırakmamalıyız.

5 yorum:

  1. Çok güzel bir konuya değinmişsiniz ama bu Türkçe nedir Allah aşkına hiç bir şey anlayamadım?!

    YanıtlaSil
  2. Kim güvenliği için özgürlüğünü verir, işte o kişi hiçbir şeye layık değildir.
    -Benjamin Franklin

    YanıtlaSil
  3. ingiliz siyonist yahudilerinin bir oyunudur RF ID chip

    Nickholas Rockefeller;Biz Yeni Dünya Düzeni'nin sahipleriyiz.!

    https://www.youtube.com/watch?v=RLp7X-dJEk4&spfreload=10

    YanıtlaSil
  4. BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AMA BU BİLGİLERİN TÜM İNSSANLARA ULAŞMASI GEREKLİ BUNUN İÇİN ÇALIŞIRSANIZ SEVİNŞRİM BENDE ÇALIŞACAĞIM

    YanıtlaSil
  5. adamlar akıllı cep telefonuyla çipi herkese taktılar zaten siz hala uyuyun....

    YanıtlaSil